MENÜ

W I L D L I F E    H O B B Y    Z O O

wildlifehobbyzoo@gmail.com

Üdvözöllek a WildLife Hobby Zoo oldalán!

 

Jó helyen jársz, ha szereted az állatokat, és a jó programokat, vagy ha esetleg házikedvencet keresel magadnak, vagy gyermekednek.

Ha házikedvencet keresel, akkor a HOBBY TENYÉSZET és a JELENLEG ELVIHETŐ ALMOK menüpontokat ajánlom, ott tájékozódhatsz a jelenleg nálunk tenyésztett, elvihető kis kedvencekről, és szüleikről.

Ha csak nézelődni szeretnél, mert szereted az állatokat, vagy esetleg kérdésed van saját állatoddal kapcsolatban, akkor a HOBBY ZOO LAKÓK menüpontot válaszd. Ott képek és írások formájában kaphatsz információkat az egyes fajokról. Illetve, ha ezeken felül kérdésed van, akkor írj bátran üzenetet, és segítünk.

Ha esetleg gyermeked óvodájába iskolájába szeretnél egy jó fakultációt vinni, akkor kérlek, ajánlj minket, és az INTERAKTÍV ÁLLATSAROK menüben található programunkat. Itt részletes leírást kaphatsz arról, hogy mi is ez a foglalkozás, és mi a célja.

Állataink egy része rendszeresen fellép, különféle programokon, és tanítási időszakban, fakultációkon. Így minden állatunk teljes mértékben kezes, szelíd, simogatható kedves jószág. Ha szeretnél gyermeked szülinapjára, vagy akármilyen alkalomra, meglepetést szerezni számára, egy érdekes állatbemutatóval, és simogatóval, akkor a RENDEZVÉNYEK menüpontot válaszd, és tekintsd meg ajánlatainkat.

Jó barangolást, a honlapon.

 

Hírek

  • Gyermek Nap a Kondor Béla Művelődésiházban! 2015 Június 7-én

    Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2015.Június 7-én vasárnap, a Kondor Béla Művelődési házban, egy gyermeknapi állatsimogatóra, és kézmműves termék vásárra. Gyertek el, és látogassatok meg minket!

    A művelődési házat legkönynebben a Kőbánya-kispest metróállomásról induló 136E busszal közelíthetitek meg, ami a művelődési központ előtt tesz le. :)

Asztali nézet